Werkwijze

 Home / Werkwijze
Eenvoudige werkwijze

Hieronder volgt een toelichting van onze werkwijze die in een stappenplan is weergegeven.

Kennismaking

Voordat we een ontwerp maken, vragen wij u altijd in een persoonlijk gesprek naar uw wensen en eisen. In dit gesprek zullen we ook onze mogelijkheden toelichten. Voor een eerste gesprek komen we naar u toe. Wij vinden heldere communicatie van wezenlijk belang daarom hebben wij één aanspreekpunt voor onze klanten. Op basis van alle wensen en eisen die in dit eerste gesprek duidelijk gaan worden, maken we een offerte waarin onze werkzaamheden gedetailleerd zijn omschreven. Zodra wij akkoord van u hebben gekregen op onze offerte gaan wij direct aan het werk.

Ontwerpvoorstel

Wij doen u een voorstel via grafische afbeeldingen hoe uw website of webwinkel er uit komt te zien. Deze grafische afbeeldingen zijn gemaakt aan de hand van uw wensen en eisen. Tijdens de ontwikkelfase zullen we om tussentijdse feedback vragen voor een optimaal eindresultaat, eventuele wijzigingen worden dan meegenomen in de lay-out.

Aanlevering fase

In deze fase wordt al het beeld en eventueel tekstmateriaal digitaal door u aangeleverd. De volgende fase start zodra al het materiaal binnen is.

De realisatie

Wanneer het ontwerp van uw website of webwinkel naar wens is, starten wij met de realisatie. Nu volgt de bouw en ontwikkeling van de website of webwinkel. Ook tijdens de ontwikkeling zullen we om tussentijdse feedback vragen voor een optimaal eindresultaat.

Testen van de website

Op het moment dat we klaar zijn met de bouw van uw website en/of webwinkel ontvangt u van ons een link naar de testomgeving. Hier ziet u voor het eerst de werkende website en heeft u de gelegenheid om de site te testen.

De oplevering

De website en/of webwinkel zal nu online worden gezet en wij zullen u vertellen hoe u de website zelf up-to-date kunt houden.

Onderhoud

Na de bouw van de website is het werk nog niet afgelopen! Om het voor uw bezoekers aantrekkelijk te maken om uw website te bezoeken is actualiteit van de inhoud van de website van groot belang. Nadat uw website en/of webwinkel is opgeleverd kunt u zelf de teksten en foto's aanpassen, dat is immers de kracht van het CMS. Houdt u er echter rekening mee dat uw website ook technisch onderhoud nodig heeft. Indien gewenst, kunnen wij ook de technische onderhoud verzorgen. Dit kan op basis van een uurtarief of conform een onderhoudscontract worden geregeld. Wilt u een offerte aanvragen, of meer informatie over onze werkwijze, of een website bestellen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact Info