Webshops

 Home / Webshops
Wilt u online uw producten gaan verkopen, of anders gezegd, wilt u een webshop starten? Dan biedt Magento de oplossing! Magento is een ‘Open Source’ software, dit betekent dat u geen extra licentiekosten hoeft te betalen voor de software. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van professionele Magento webshops voor zowel de beginnende als de gevorderde ondernemers. Wij kunnen uw webshop realiseren met o.a. de onderstaande kenmerkende attributen:

 

- Eenvoudig productbeheer, categorieën, merken

- Meertalig (internationaal)

- Verzendkosten per land

- Nieuwsbrieven versturen

- Orderverwerking

- Klantbeheer

 

Hiernaast is het belangrijk dat u een responsieve webshop hebt. Wat houdt dit in? Een responsieve webshop past zich aan de format van het scherm van de gebruiker. Hiermee blijven de beelden helder zichtbaar en de teksten goed leesbaar. Indien dit niet het geval is, kun je potentiële klanten mislopen.

 

Betaalmethodes

 

Een van de belangrijkste elementen van een webshop is de betaling. Betaling kan op verschillende betaalmethodes plaats vinden. Bij ons kunt u zelf kiezen welke betaalmethoden u wilt opnemen in uw webshop. Wij werken zowel met Nederlandse als internationale betaalmethoden. Deze kunnen naar uw wens worden geïnstalleerd. U kunt o.a. bijvoorbeeld kiezen uit de onderstaande betaalmethoden:

 

- Paypal

- CreditCard

- iDeal

- MasterCard

- Maestro

- AfterPay

- Etc.

 

Als u ervoor kiest om ook buiten Nederland zaken te doen met uw webshop, kunnen we ook een meertalige webshop voor u realiseren. Hierbij kunnen wij ook de vertaling verzorgen van de website tekst in de gewenste taal.


SEO

 

Een webshop is pas effectief en winstgevend als de potentiele klanten het makkelijk kunnen vinden. Voor goede vindbaarheid is het tegenwoordig van wezenlijk belang dat uw webshop goed scoort in Google zoekresultaten. Dit is te realiseren om de webshop SEO-proof te ontwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in SEO en hebben vele klanten hiermee mogen verblijden. Ook uw webshop kunnen we SEO-proof ontwerpen en daarmee uw online vindbaarheid verhogen.

 

CMS

 

Wij werken met Content Management System (CMS). Hiermee kunt u heel eenvoudig uw webshop helemaal zelf beheren. U kunt eenvoudig:

 

- Artikelen toevoegen en bewerken

- Alle orderinformatie in een overzicht bekijken

- Een rekeningoverzicht bekijken

- Orders verwerken en verzendingen verzorgen

 

Cursus


Bij de oplevering van uw webshop, geven we u een gratis cursus om u weg te helpen. Hierin leggen we uit hoe u verder uw webshop zelf kunt beheren en een succesvolle shop kunt runnen.

 

Contact Info