Webdesign met CMS

 Home / Webdesign met CMS

Webdesign is kort gezegd het vormgeven van een website. Wij ontwikkelen kwalitatieve websites en vinden het belangrijk dat onze klanten zelf op een simpele manier hun website kunnen beheren. Daarom zijn onze websites voorzien van een Content Management Systeem (CMS). Hiermee houd je je eigen website actueel.


Een CMS is met name geschikt voor websites die regelmatig geactualiseerd moeten worden. Voorbeelden hiervan zijn nieuwssites, weblogs, webshops of de website van een makelaar.


Met een Content Management System kun je eenvoudig je website onderhouden zonder technische kennis. Dit geeft je meer controle en het bespaart geld. Met een CMS website kun je via de internetbrowser je website eenvoudig beheren. Je kan zelf plaatjes, teksten, video’s, foto’s, links, menu’s, etc. toevoegen, wijzigen of verwijderen. Het werkt snel en praktisch.

Wij werken met Joomla en WordPress. Dit zijn de beste CMS systemen ter wereld en zijn de meest gebruikte Content Management Systemen ter wereld! Joomla en WordPress zijn ‘Open Source’ softwares. dit betekent dat je geen extra licentiekosten hoeft te betalen voor de software.


Een CMS bestaat ten minste uit de volgende onderdelen:


- een administratiemodule, waar gegevens kunnen worden ingevoerd, verwijderd of aangepast.

- een database of een andere vorm van opslag van de gegevens.

- een presentatiemodule, waar de ingevoerde gegevens door bezoekers kunnen worden bekeken.


Bij de oplevering van uw website kunnen we u ook een workshop geven over het gebruik van het Content Management Systeem van uw website. Hierin leert u omgaan met alle functies van het CMS, die bij u van toepassing zijn.

Contact Info