Slim reclame maken

 Home / Slim reclame maken
Hoe kunt u slim reclame maken voor uw website?

Iedere ondernemer wil natuurlijk dat zijn of haar website veel relevante bezoekers trekt. In dit artikel vindt u handige tips om meer bezoekers naar uw website te trekken. Het internet maakt een enorme groei door en bereikt wereldwijd een miljardenpubliek. Het is een belangrijk medium om nieuwe klanten aan te trekken. U als ondernemer ziet deze ontwikkeling en wilt meer uit uw website halen.

Focus altijd op kwaliteit

Zoekmachines hebben één doel en dat is haar gebruikers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zoekmachines zijn op zoek naar websites die de juiste informatie verschaffen over het trefwoord dat is ingegeven. Zoekmachines vinden het ook belangrijk om actuele websites te laten zien. Zorg altijd voor goede en actuele inhoud!

Plaats uw internetadres op al uw papieren uitingen

Plaats uw URL. op al uw advertenties, briefpapier, visitekaartjes, bedrijfswagens, brochures en relatiegeschenken. Laat duidelijk zien dat u op Internet te vinden bent! Laat geen gelegenheid voorbijgaan om uw website onder de aandacht te brengen!

Plaats berichten op forum en blogs

Op deze forums en blogs staan onderwerpen waarop iedereen kan reageren. Er kunnen ook nieuwe onderwerpen aangedragen worden. Een groot voordeel hiervan is dat u direct in contact staat met potentiële klanten. Laat u link achter op forums en blogs! Uw doelgroep en Google zullen deze link zien en Google zal uw website op termijn hoger ranken.

Maak gebruik van sociale media

U kunt uw website uitstekend promoten door gebruik te maken van sociale media. Doe mee aan online discussies die raakvlakken hebben met website die betrekking hebben op uw website. Sociale media als Google+, Hyves, Facebook, Linkedin en Twitter zijn zeer doelgerichte media. Google en Bing hebben aangegeven dat websitelinks die worden gedeeld via sociale media, direct impact hebben op de ranking van webpagina’s. Sociale medialinks zijn nog niet zo waardevol als backlinks van andere websites maar ze dragen wel degelijk bij aan uw website. Een groot voordeel is dat alle nieuwe artikelen op uw blog snel door Google worden gevonden wanneer u ze op sociale media vermeld.

Maak gebruik van banners

Een banner is een grafische reclame-uiting op het internet. Deze plaatjes bevatten een link naar een website. Een bannerreclame is vooral effectief om de naamsbekendheid van uw product te vergroten. Het mag duidelijk zijn dat de vorm van de banner belangrijk is. Hoe aantrekkelijker de banner, des te sneller de bezoeker er op zal klikken.

Om uw ultieme doel te behalen, moet u iedere dag kleine stapjes maken richting uw doel.

Dit artikel is geschreven door Malik Roubiou. Hij is een specialist op het gebied van Internet Marketing. Heeft u een vraag over slim reclame maken, stel dan u vraag via het contactformulier aan Malik Roubiou.

 

Contact Info